Nincs engedélyezve a javascript.
Kukoricza
Raktári kód:
136550
ISBN:
9786155468568
Gyártó kód:
3426
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
672
Nyelv:
magyar

Kukoricza
(E-könyv)

Kiadó:
HOVÁ BUJDOSOL, AMIKOR EGY EGÉSZ ORSZÁG VADÁSZIK RÁD?

Néha egy apró hiba is elég hozzá, hogy a rendszer leggyulöltebb ellenségévé válj.Kukoricza Jancsi, az intézetben felnott árva fiú sem hibázik túl nagyot. Csak éppen elveszti a rábízott plüssöket, miközben a gyönyöru és rejtélyes Ilusnak készül megkérni a kezét. A plüssök az Ezredes lányának kedvenc játékai voltak, az Ezredes pedig nem más, mint a királyi titkosrendorség rettegett fonöke.

Jancsi élete egyetlen pillanat alatt fordul fel. Menekülni kényszerül, és hamarosan az ország elso számú közellensége lesz, akire nemcsak a zsarnokság fegyveres eroi vadásznak, hanem a civil lakosság is. Egy ismeretlen világban találja magát, önjelölt forradalmárok, kiöregedett huszárok, kutyafeju kémek és más furcsa szerzetek között.

Bár a veszélyekkel és megpróbáltatásokkal teli út során János vitézzé válik, de talán ez sem lesz elég ahhoz, hogy megmentse szerelmét a hatalom karmai közül. Mert Tündérország hátborzongató titkaira még a legvadabb rémálmok sem tudják kelloen felkészíteni.

A Kukoricza sodró lendületu, lenyugözo fantasy egy fiúról, aki akarata ellenére kénytelen hossé válni. Felejthetetlen utazás egy másik Magyarországon keresztül, ahol a mosolygós felszín alatt a legsötétebb borzalmak kavarognak.
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
eredeti ár:
2 380 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Jelenleg nem rendelhető