Nincs engedélyezve a javascript.

Vásárlási feltételek

Az Agave Könyvek Webáruházban történő vásárlás elektronikus úton, interneten keresztül a https://www.agavekonyvek.hu webcímen lehetséges. A webáruházban mindenki vásárolhat, aki elfogadja a jelen üzletszabályzatot, és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi.

REGISZTRÁCIÓ

A webáruházban a regisztráció nem kötelező, azonban regisztrált vásárlóink egyszerűbben tudnak rendelni és élvezhetik a regisztráció előnyeit. Regisztráció esetén a vásárlást megelőzően pontos adatok megadásával ki kell tölteni a regisztrációs űrlapot. Bármelyik regisztrációs lapot, amelyik egy vagy több hibát tartalmaz, érvénytelennek nyilvánítjuk. Webáruházunk a hibás adatokból eredendő téves teljesítésért semmilyen formában nem vállal felelősséget!

MEGRENDELÉS

A webáruházban a termékeknél feltüntetett ár a bruttó vételár, amely tartalmazza a mindenkor érvényes ÁFA-t is, azonban nem tartalmazza a mindenkor érvényes szállítási költséget.

A termékek megrendelése elektronikusan, a weboldalon keresztül történhet.

Minden beérkezett megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet - függetlenül a raktárkészlettől - minden megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába. A webáruházba beérkezett elektronikus megrendelések tárolódnak a megrendelők adminisztrációs felületén, ahol egyedi azonosító/jelszó belépéssel nyomon követhetők.

Az Agave Könyvek Webáruház az árváltozás jogát fenntartja.

KISZÁLLÍTÁS/TELJESÍTÉS

A megrendelt termékeket - raktárkészlettől függően - 1-5 napon belül kiszállíttatjuk.

Az Agave Könyvek Webáruházban megrendelt termékek kiszállítását országosan a GLS futárszolgálat végzi. A megrendelt árut munkanapokon, e-mailen történő értesítést követően indítjuk útnak. Kiszállítást kizárólag Magyarország területén tudunk vállalni.
Amennyiben az adott termék a megrendelés beérkezésekor nincs raktáron, webáruházunk visszaigazolást küld a termék várható szállítási időpontjáról.

FIGYELEM! Amennyiben megrendelésedben előrendelt könyv szerepel (vagyis amely a megrendelés napján még nem jelent meg), a megrendelt termékeket egyszerre, az adott könyv megjelenése után szállítjuk.

Az Agave Könyvek Webáruház szállítási díjai 2021. június 9-től:

9 000 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES
6000-8999 forintig: 990 Ft
3500-5999 forintig: 1290 Ft
0-3499 forintig: 1490 Ft

Az agavekonyvek.hu-n megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen átvenni, ennek ára 300 Ft:

Book24.hu Raktár
2045 Törökbálint, DEPO Raktárbázis VI. épület
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a személyes átvételi pontokon nincs lehetőség fizetésre!

Vásárlóinknak lehetőségük van FOXPOST automatákban átvenni megrendelt könyvcsomagjaikat.

0-8999 Ft értékű megrendelés esetén: 990 Ft
9000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

Feláras szállítási díj (utánvétes fizetési mód esetén):
0-8999 Ft értékű megrendelés esetén 990 Ft + 299 Ft, összesen: 1289 Ft
9000 Ft feletti megrendelés esetén az alapdíj 0 Ft + 299 Ft, összesen: 299 Ft

Válassza ki az Önhöz legközelebbi FOXPOST automatát a több, mint 100 átvételi lehetőségünk közül!

Webáruházunk csomagolási költséget nem számít fel!

A kiszállítást megelőzően webáruházunk értesítést küld a vevőnek a várható kézbesítés idejéről. A futárszolgálat a csomagokat munkanapokon 8-17 óra között szállítja házhoz. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa a megrendelésben feltüntetett és visszaigazolt helyszínen. Amennyiben ez akadályba ütközik, köteles visszajelezni elektronikus úton vagy telefonon, ha a szállítás időpontja, helyszíne nem megfelelő számára. Időpontot egyeztetni a szállításról tájékoztató e-mailben megadott elérhetőségeken lehet a csomagszám megadásával.

A vevő köteles a kiszállítás időpontjában a csomag sértetlenségéről megbizonyosodni, és az átvételi elismervényt aláírni. Amennyiben kiszállítás során a csomag átvétele sikertelen, ennek tényéről a szállító értesítést hagy.

Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén az Agave Könyvek Webáruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség NEM terheli.

FIZETÉS

Az Agave Könyvek Webáruházban megrendelt termékek kifizetése bankkártyás fizetéssel (Simple Online), vagy utánvéttel, készpénzben történhet a futár részére.

A felhasználó a Simple Online bankkártyás vásárlással elfogadja, hogy az Agave Könyvek Kft. által, az agavekonyvek.hu webáruház felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Részletes Simple fizetési tájékoztató >

Az OTP Mobil (Simple) Adattovábbítási Nyilatkozata

A vásárló elfogadja, hogy az Agave Könyvek Kft. (1067 Budapest, Teréz körút 39. II/5) által a https://www.agavekonyvek.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím.

GARANCIA, SZAVATOSSÁG

Jogos minőségi kifogás esetén az eladó biztosítja a termék cseréjét, de csak abban az esetben, ha a vevő számlával igazolja, hogy a hibás terméket az Agave Könyvek Webáruházban várárolta. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőző 48 órában a vásárlástól elállni. Ezt az igényét köteles e-mailben jelezni az ugyfelszolgalat@agavekonyvek.hu e-mail címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

Vevő az áru átvételét követő 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ennek módjáról a 45/2014. számú kormányrendelet rendelkezik. A vevő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell visszajuttatnia az Agave Könyvek Webáruház üzemeltetőjének címére (Book24 Zrt. 2045 Törökbálint, DEPO Raktárvárosi utca 1.).

Webáruházunk kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú és csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni.

Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban a vásárlónak kell gondoskodnia.

Elállásra vonatkozó igényét a vevő köteles e-mailben, az ugyfelszolgalat@agavekonyvek.hu e-mail címre bejelenteni. Abban az esetben, ha a terméket a vevő nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni, webáruházunk nem vállalja a termék visszavásárlását, ezért azt visszajuttatja a vásárlónak, a vevő költségére.

Vásárlástól való elállás esetén a Agave Könyvek Webáruház köteles a vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. A visszatérítés ugyanakkor nem vonatkozik a termékek visszajuttatásának költségeire, melyeket a vevőnek kell viselnie.Az Agave Könyvek Webáruház követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A felelősség korlátozása
A webáruházban való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.Az Agave Könyvek webáruház semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:

 • Az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
 • Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást.
 • Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
 • Bármely levél - függetlenül attól hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.- Bármely szoftver nem megfelelő működése.
 • Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.


 • A résztvevő felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól. Egyedül a vásárló felelős a webáruházhoz való kapcsolódásáért és a webáruházban való vásárlásért.

  Az Agave Könyvek Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

  Az Agave Könyvek Webáruház szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt; szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és/vagy a webáruházat. A változás a webáruházban történt megjelenés időpontjától lép életbe, vagyis amikor az online megtalálható a webáruházban. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.Az Agave Könyvek Webáruház szabadon beperelhet bármely személyt, aki csalást követ el vagy annak elkövetésével próbálkozik. Azonban az Agave Könyvek Webáruház nem vonható felelősségre semmilyen, harmadik személy által valamely résztvevő rovására történt csalás miatt.

  Abban az esetben, ha a résztvevő bármilyen formában megsérti a szabályokat, az Agave Könyvek Webáruház szabadon érvénytelennek nyilváníthatja regisztrációját, vásárlását és a vevő nem jogosult fellebbezni a döntés ellen.Az Agave Könyvek Webáruháznak jogában áll azon megrendelőinek megrendeléseit bárminemű visszaigazolás nélkül törölni (megrendelő felfüggesztése), akik webáruházunk elektronikus illetve telefonos figyelmeztetése ellenére egymást követő 2 megrendelésüket nem veszik át a futárszolgálattól.

  SZEMÉLYES ADATOK VÉDELME

  A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. A vásárlói fiókot - amennyiben azt a regisztrált felhasználó külön kéri - véglegesen töröljük.

  Az Agave Könyvek Webáruház a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja azon adatokat, amelyek a teljesítéshez szükségesek. Az alvállalkozók a webáruház által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

  ELADÓ ADATAI

  Cégnév: Agave Könyvek Kiadó Kft.
  Levelezési cím: 1067 Budapest, Teréz körút 39. II/5
  Adószám: 12999433-2-42
  Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-89594/2015.
  Cégjegyzékszám: 01-09-713949
  Bankszámlaszám: 12010659-01571731-00200007
  Telefonszám: +36-70-949-2665