Nincs engedélyezve a javascript.

Fizetési tudnivalók

Webáruházunkban történő vásárlás során többféle fizetési módot kínálunk:

  • Utánvét (átvételkor/futárnak)
  • Bankkártyás fizetés a Simple rendszerén keresztülUtánvét (átvételkor/futárnak)

Ez a fizetési mód az alábbi szállítási módoknál választható: házhozszállítás, GLS átvételi pont és Foxpost automata esetében.

Fizetés menete: A megrendelés megerősítése után közvetlenül nincs dolga. A kiválasztott szállítási mód szerint az átvételkor fizesse ki csomagját bankkártyával vagy készpénzzel.
Személyes átvételi pontoknál ezt a fizetési módot nem választhatja.
Foxpost automatáknál csak bankkártyás utánvét lehetséges.


Bankkártyás fizetés - Simple

Vásárlással egyidőben történő online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül. Ez a fizetési mód mindegyik szállítási módhoz választható. Személyes átvételi ponthoz csak ez a fizetési mód választható.

Használható bankkártyák: Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron

Fizetés menete: A megrendelés megerősítése után átirányítjuk a SimplePay fizetési oldalára, ahol töltse ki a szükséges mezőket (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód), majd hagyja jóvá a fizetését. A vásárlás összege pillanatokon belül megérkezik a SimplePay-hez, amiről a webshop is azonnal értesítést kap, mely alapján számlája is pillanatokon belül elkészül és megküldésre kerül email fiókjába.

Az online bankkártyás fizetés biztonságos. A SimplePay oldalán megadott adatok védettek, külső szereplő által nem megszerezhetőek, azokat a webshop nem látja, azokról információt nem kap.

Előrendelt termékek fizetése

Ha az utánvétes fizetési módot választja, úgy a fizetés menete a fentiekben leírtakkal megegyezik.

Az előrendelt termékek bankkártyás fizetésére csak a megjelenést követően van lehetőség!

Amint az előrendelt termék beérkezik a raktárunkba, fizetési emlékeztetőt küldünk a megadott email címre. A csomagot a sikeres fizetést követően küldi ki a raktárunk.