Nincs engedélyezve a javascript.

Fizetési tudnivalók

Webáruházunkban történő vásárlás során többféle fizetési módot kínálunk:

 • Utánvét (átvételkor/futárnak)
 • Bankkártyás fizetés a Simple rendszerén keresztül


 • Utánvét (átvételkor/futárnak)

  Ez a fizetési mód az alábbi szállítási módoknál választható: házhozszállítás és GLS átvételi pont.

  Fizetés menete: A megrendelés megerősítése után közvetlenül nincs dolga. A kiválasztott szállítási mód szerint az átvételkor fizesse ki csomagját bankkártyával vagy készpénzzel.
  Személyes átvételi pontoknál ezt a fizetési módot nem választhatja.

  Bankkártyás fizetés - Simple

  Vásárlással egyidőben történő online bankkártyás fizetés az OTP SimplePay rendszerén keresztül. Ez a fizetési mód mindegyik szállítási módhoz választható. Személyes átvételi ponthoz csak ez a fizetési mód választható.

  Használható bankkártyák: Mastercard, Maestro, VISA, VISA Electron

  Fizetés menete: A megrendelés megerősítése után átirányítjuk a SimplePay fizetési oldalára, ahol töltse ki a szükséges mezőket (kártyaszám, lejárati dátum, tulajdonos neve, CVV kód), majd hagyja jóvá a fizetését. A vásárlás összege pillanatokon belül megérkezik a SimplePay-hez, amiről a webshop is azonnal értesítést kap, mely alapján számlája is pillanatokon belül elkészül és megküldésre kerül email fiókjába.

  Az online bankkártyás fizetés biztonságos. A SimplePay oldalán megadott adatok védettek, külső szereplő által nem megszerezhetőek, azokat a webshop nem látja, azokról információt nem kap.


  Előrendelt termékek fizetése

  Ha az utánvétes fizetési módot választja, úgy a fizetés menete a fentiekben leírtakkal megegyezik.

  Az előrendelt termékek bankkártyás fizetésére csak a megjelenést követően van lehetőség!

  Amint az előrendelt termék beérkezik a raktárunkba, fizetési emlékeztetőt küldünk a megadott email címre. A csomagot a sikeres fizetést követően küldi ki a raktárunk.