Nincs engedélyezve a javascript.

Agave hűségprogram szabályzata

Az Agave Könyvek Webáruház hűségprogramjában minden regisztrált vásárlónk részt vehet. Minden vásárlás ellenértékének minimum 3%-át visszakapod kupon formájában, amit a webáruházunkban a következő vásárlástól kezdve használhatsz fel. A kupont emailben küldjük el neked a vásárlást követően.

Az Agave Könyvek Webáruház hűségprogramjának szabályai:

- A hűségprogramunkban való részvételhez regisztrálnod kell az oldalunkon.

- Egy vásárláshoz egy kupon használható fel.

- Minden 1-5999 forint közötti vásárlás ellenértékének a 3%-át visszakapod kupon formájában, 6000 forint feletti vásárlás esetén a vásárlás ellenértékének 5%-át kapod vissza kupon formájában.

- A hűségprogramban szerzett kupont más kuponnal egyszerre nem használhatod fel.

- A hűségprogramunk a kedvezményes termékekre is vonatkozik, vagyis a kuponodat akciós termékre is beválthatod.

- A kupon beváltása még a bevásárlókosárban történik.

- A kupon a teljes fizetendő összegre felhasználható.

- A kuponodat egy éven belül használhatod fel.

- A kupon készpénzre nem váltható át.

- A kupon nem helyezhető át másik fiókba, és külön fiókokat sem áll módunkban összevonni. A fiókod adatait viszont bármikor megváltoztathatod.

- Visszaélés gyanúja esetén az érintett felhasználók fiókjait felfüggesztjük, illetve a gyanú beigazolódásával meg is szüntetjük.

A meghirdetett program megszüntetésének, illetve a szabályok megváltoztatásának jogát fenntartjuk, és lényegi változtatás esetén erről minden regisztrált vásárlót időben értesítünk. A kuponod ebben az esetben sem vész el, azt minden körülmény között felhasználhatod.