Nincs engedélyezve a javascript.

Szállítási tudnivalók

INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁS 9 000 FT FELETTI, AKCIÓS SZÁLLÍTÁSI DÍJ 9 000 FT ALATTI VÁSÁRLÁSOK ESETÉN!

Minden regisztrált felhasználónk számára INGYENESEN biztosítjuk a belföldi házhozszállítást és a GLS csomagpontokon történő átvételt 9 000 Ft feletti vásárlások esetén, továbbá akciós áron biztosítjuk a szállítást alatta.

Ha Ön már regisztrált, akkor kérjük lépjen be és vásároljon, ha pedig még nem, akkor az első vásárlása során is regisztrálhat.

9 000 Ft feletti rendelési összegeknél: INGYENES
6000-8999 forintig: 990 Ft
3500-5999 forintig: 1290 Ft
0-3499 forintig: 1490 Ft

Foxpost automata

Vásárlóinknak lehetőségük van FOXPOST automatákban átvenni megrendelt könyvcsomagjaikat.

0-8999 Ft értékű megrendelés esetén: 990 Ft
9000 Ft feletti megrendelés esetén: ingyenes

Feláras szállítási díj (utánvétes fizetési mód esetén):
0-8999 Ft értékű megrendelés esetén 990 Ft + 299 Ft, összesen: 1289 Ft
9000 Ft feletti megrendelés esetén az alapdíj 0 Ft + 299 Ft, összesen: 299 Ft

Válassza ki az Önhöz legközelebbi FOXPOST automatát a több, mint 100 átvételi lehetőségünk közül.

Házhozszállítás

Szállító partnerünk a GLS Futárszolgálat.

Futárszolgálat igénybevétele esetén a szállítás háztól házig történik, gyors, pontos, kényelmes. A csomag feladásáról, érkezésről e-mail és sms értesítést is küld a szolgáltató. A kínált szolgáltatás zökkenőmentes biztosításához szállítási cím pontos megadását kérjük valamint értesítésekhez e-mail cím és mobiltelefonszám megadását.

A csomag feladásakor, a szolgáltató rendszeréből e-mail előértesítést küld a csomag érkezésének várható időpontjáról, csomagszámmal, utánvét összegével, weboldal elérhetőséggel, jelszóval, ahol akár a kiszállítás időpontja is módosítható.

A kézbesítés napjának reggelén újabb értesítést küld a szolgáltató a csomag várható kézbesítésének 3 órás időintervallum meghatározásával, valamint a futár elérhetőségével. Amennyiben szükséges, a futárral is lehet egyeztetni a kiszállításra vonatkozóan, ezen túl az ügyfélszolgálat is elérhető, továbbá egy webcímen a csomag aktuális státusza is követhető. Mobilszám megadása esetén sms értesítést is küld a szolgáltató.

A címzettek részére fenntartott GLS vevőszolgálat elérhetősége: hétfőtől- péntekig 7:00-20:00 óráig. Telefon: 06-29-88-67-00.

A munkanapokon 7:30-ig beérkezett kifizetett vagy utánvétes belföldi rendeléseket, lehetőség szerint az adott munkanapon feldolgozzuk és átadjuk futár partnerünknek, akik a következő munkanapon megkísérlik a csomag kiszállítását.

Hétvégén és munkaszüneti napon beérkezett kifizetett vagy utánvétes rendeléseket, belföldre a pihenő vagy munkaszüneti napot követő első munkanapon dolgozzuk fel és ezt követően adjuk át a futárszolgálatnak.

Pihenő és munkaszüneti napokon nincs kiszállítás (például egy pénteken 7:30 óráig leadott rendelést várhatóan még aznap össze tud raktárunk készíteni, így belföldre a következő munkanapon, azaz hétfőn (amennyiben az nem munkaszüneti nap) kerül kiszállításra).

Személyes átvétel

Az agavekonyvek.hu-n megrendelt könyvcsomagjait lehetősége van személyesen átvenni, ennek ára 300 Ft:

Book24.hu Raktár
2045 Törökbálint, DEPO Raktárbázis VI. épület
Nyitva tartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00

Felhívjuk kedves Vásárlóink figyelmét, hogy a személyes átvételi pontokon nincs lehetőség fizetésre!