Nincs engedélyezve a javascript.
A családomban mindenki gyilkos
Raktári kód:
216176
ISBN:
9789635981717
Megjelenés:
2023.09.26.
Oldalszám:
384
Nyelv:
magyar

A családomban mindenki gyilkos

Kiadó:
Fordító:

A családomban mindenki gyilkos. Néhányan – az eszelősebbek – többször is öltek már. Tudom, hogy ez így elég drámaian hangzik és előítéleteket szülhet, de hidd el, nem vagyunk rossz emberek. Vagy legalábbis nem mindannyian.

Engem Ernest Cunninghamnak hívnak, de nyugodtan szólíts Ernnek vagy Ernie-nek. És igen, bárcsak végezhettem volna azzal a nyomorulttal, aki kitalálta, hogy a nagy családi összejövetelünk egy síparadicsomban legyen, mert akkor most nem ragadtunk volna itt egy haláleset miatt, amihez esküszöm, semmi közöm nincs.

De ennél ez egy hosszabb történet. Remélem, van időd meghallgatni.

A családomban mindenki gyilkos Agatha Christie és Arthur Conan Doyle találkozása a Tőrbe ejtve-filmekkel és A csütörtöki nyomozóklubbal. Ördögien csavaros történet, ami a klasszikus krimik szabályrendszerét tiszteletben tartva nyújt valami felejthetetlenül újat. Az ausztrál Benjamin Stevenson rendkívül eredeti és humorban bővelkedő műve hazája egyik legnépszerűbb megjelenése volt tavaly: vezette az eladási listákat, és nem meglepő módon az HBO jelentkezett be a megfilmesítési jogokért.

A könyvről mondták:

„Zseniálisan eredeti és vicces meta-krimi.”
The Sunday Times

„Kivételesen csavaros és szórakoztató… Stevenson egy bűvészmester szemfényvesztő magabiztosságával mozgatja a szálakat ebben a fordulatos történetben.”
Publishers Weekly

„Kivételesen eredeti, okos, vicces könyv. Soha nem olvastam még ehhez foghatót.”
Jane Harper

„Egyszerűen IMÁDTAM. Annyira magával ragadó, szórakoztató és bájos. Szerintem soha nem olvastam még ehhez hasonlót. Nagyon jól szórakoztam rajta.”
Marian Keyes

„Okos, meghökkentő, kihagyhatatlan.”
Karin Slaughter

„Hosszú évek óta nem olvastam ilyen káprázatosan szórakoztató regényt. Bárcsak több tagja lett volna a Cunningham-klánnak, hogy ez a féktelen, páratlanul szórakoztató krimi tovább tartson.”
AJ Finn

“Egy jövőbeli klasszikus, semmi kétség.”
The Big Issue

„Letehetetlen bűnügyi történet, ami rendesen megcsavarja a klasszikus krimi zsánerét. Az a fajta könyv, amit az ember azonnal újraolvas, amint befejezte.”
Kyle Perry

„Ha rajongsz a klasszikus bűnügyi történetekért, és valami frissre és eredetire vágysz, egészen biztosan imádni fogod. Én odáig voltam érte.”
Anna Downes

„Ezer éve nem olvastam ilyen jó könyvet. Egyszerűen imádtam. Rafinált, csavaros, vicces és épp olyan precíz, akár egy vérszomjas órásmester.”
Stuart MacBride

eredeti ár:
4 980 Ft
kiadói ár:
3 984 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Készleten
Szállítás:
2-5 munkanap