Nincs engedélyezve a javascript.
Novemberi állomásához érkezett a könyvklubunk!
november 4.

Novemberi állomásához érkezett a könyvklubunk!

Egy igazi klasszikus után egy modern sikerkönyvet választottunk a novemberi közös olvasmányunknak.

Az e havi kiválasztott könyv: GÉNCSAPDA

És aki november hónapban velünk olvas: DR. CSÁNYI VILMOS

A kiváló Széchenyi-díjas magyar biológus, biokémikus, etológus, és egyetemi tanár közismert tudománynépszerűsítő munkásságáról, és bár legtöbben talán a kutyákról szóló kötetei miatt ismerik és szeretik, fő kutatási területe valójában nem csupán az állati, de az emberi viselkedés is, különös tekintettel a biológiai és a kulturális evolúció kérdésköreire.

Büszkék vagyunk rá, hogy Blake Crouch munkásságát mi hozhattuk el a magyar közönségnek, és hiába a hihetetlen népszerűségű Wayward Pines-trilógia, a Hamis emlékek, vagy a Sötét anyag, a Géncsapda lett Blake karrierjének leggyorsabban fogyó és legnépszerűbb műve a nyári amerikai debütálás óta. A mindent elsöprő kritikai fogadtatás mellett többek közt olyan szerzők nyilatkoztak róla nagy elismeréssel, mint Andy Weir, Justin Cronin és Diana Gabaldon.

A Géncsapda pár napon belül megjelenik magyarul, addig még előrendelhető 30% kedvezménnyel a webshopban, és ha szemfülesek vagytok, akkor láthatjátok, hogy Crouch korábbi műveihez is jelentős kedvezményekkel tudtok hozzájutni november 14-ig.

Az apróbb technikai malőröket igyekszünk kiküszöbölni, és reméljük, ezúttal is velünk tartotok. :)