Nincs engedélyezve a javascript.
Felbolydult napjaink
Raktári kód:
161867
ISBN:
9789634193234
Megjelenés:
2017.
Kötésmód:
puhatáblás ragasztott
Oldalszám:
336
Nyelv:
magyar

Felbolydult napjaink

Kiadó:
Fordító:

"Ez az időutazásról és alternatív idővonalakról szóló izgalmas mese üdítően derűlátó képet fest az emberiség jövőjéről."
Andy Weir

Tudod, hogyan képzelték el az 50-es években a jövőt az emberek? Nos, minden annak megfelelően alakult! Tom Barren 2016-jában az emberiség egy techno-utópisztikus paradicsomban él, ahol repülő autók, mozgó járdák és holdbázisok vannak, soha nem romlik meg az avokádó, és soha nem alakult ki a punk rock... mert nem volt rá szükség.

Csakhogy Tom valahogy mégsem találja a helyét ebben a káprázatos, idealista világban, pláne nem azután, hogy a feje tetejére áll az élete. Egy elhamarkodott döntés azonban nemcsak a mindennapjait változtatja meg, hanem az univerzum szövetét is. Időutazása nem a tervek szerint végződik, és így a mi 2016-unkba, vagyis abba a világba téved, melyet mi valósnak hiszünk. Tom számára a mi megszokott valóságunk viszont csak egy disztópikus szemétdomb.

Amikor felfedezi, hogy ebben a világban egy csodás család, irigylésre méltó karrier és - talán, csak talán - igazi lelki társ is vár rá, döntést kell hoznia. Helyreállítja a történelem folyamát, és feltámasztja utópisztikus univerzumát, vagy megpróbál új életet kezdeni a mi zavaros, megjósolhatatlan valóságunkban? A választ keresve Tom országok, földrészek és idővonalak között barangol, hogy végül rájöjjön, kicsoda ő valójában, és milyennek kell lennie a jövőjének - a mi jövőnknek.

A Felbolydult napjaink azokról a változatainkról szól, melyeket levetünk magunkról, majd idővel beléjük növünk. Történet a barátságról, a családról, a váratlan utakról, a fel nem fedezett ösvényekről és a sokféle formában testet öltő szeretetről. Egy lenyűgöző tehetségű szerző humoros és szívet melengető bemutatkozó regénye szellemes meglátásokkal, zseniális ötletekkel és elképesztő frissességgel.

A könyvről írták:

"Mastai fantáziadús első regénye szórakoztatóvá teszi az időutazás szokásos hagyományait és az időutazás számos paradoxonját. Hab a tortán a sok remekbeszabott párbeszéd, melyek Douglas Adams Galaxis Útikalauz stopposoknak című könyvét idézik."
Publisher's Weekly

"Mastai káprázatos képet alkot az egymással összefonódó alternatív valóságokról... Regénye az őszinte befelé fordulást ötvözi az időutazás és az alternatív valóságok lenyűgöző boncolgatásával. Jo Walton My Real Children című könyvére emlékeztet Robin Sloan Penumbra úr nonstop könyvesboltjának elevenségével fűszerezve."
Library Journal

"Mastai elbűvölő történetet mesél el nekünk… A létezés nem olyasmi, amivel csak úgy szórakozni lehetne, mondja, de ennek ellenére pontosan ezt kísérli meg. Regénye elgörbíti a valóságot, az érzékelést és az igazságot – és olyan tökéletesen szórakoztat minket, ahogy arra egy könyv csak képes."
Kirkus Reviews

"Egy időutazásról szóló regénynek nincs joga ilyen lebilincselőnek lenni. Egy ilyen lebilincselő regénynek nincs joga ennyire elmésnek lenni. Egy ilyen elmés regénynek nincs joga ennyire humorosnak lenni. Vagy lényegre tapintónak. Vagy magával ragadónak. Gyakorlatilag ennek a regénynek nincs is joga létezni."
Jonathan Tropper

"Elan Mastai egy szellemes és gondtalan időutazós románccal állt elő, melybe óriási érzelmeket sűrített bele. A Felbolydult napjaink igazi, varázslatos csemege."
Maria Semple

"Az időutazás gondolata izgatja az elménket, és a megfelelő kezekbe kerülve képes bizsergető érzést kiváltani a testünkben. A Felbolydult napjaink egy fordulatos, provokatív és kreatív történet a szerteágazó idővonalak hálójában ragadt emberről. Roppant élvezetes lehetőséget biztosít arra, hogy elgondolkozzunk a világunkon és a világunk nagyon is eltérő változatain."
Sean Carroll

"Regényíróként utálom Elan Mastait azért, amiért tökéletes könyvet írt. Olvasóként nem is lehetnék ennél hálásabb neki."
Ron Currie

"Ennek a káprázatos regénynek a lapjai kellő mennyiségű humort, bölcsességet és szórakozást rejtenek ahhoz, hogy akár még a következő évezredig is elég legyen nekünk. Elan Mastai testesíti meg ennek a nemzedéknek a Vonnegutját, és egyben tervrajzzal is ellát minket a szeretetteljesebb jelen, múlt és jövő felépítéséhez."
Alexander Weinstein

"Elan Mastai első könyve tele van nevetéssel, kalandokkal és lélekkel."
Bookish

eredeti ár:
3 480 Ft
kiadói ár:
990 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Jelenleg nem rendelhető