Nincs engedélyezve a javascript.
A lázadás hangjai
Raktári kód:
135999
ISBN:
9786155442957
Gyártó kód:
2502
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
464
Nyelv:
magyar

A lázadás hangjai
(E-könyv)

John Scalzi ismét visszatér a Vének háborúja-univerzumba, ahol ezúttal az emberi faj egységének fenntartása a cél.

A Föld lakói már tudják, hogy a Gyarmati Szövetség szándékosan eltitkolta elolük az univerzum veszélyeit. Generációk óta védelmezik az anyabolygót különféle idegen fajokkal szemben, ám nem puszta hazafiasságból: mindennél jobban szükségük van a katonai utánpótlásra, amivel egyedül a Föld láthatja el oket. A ?Perry-incidens? után azonban nincsenek többé titkok, ráadásul új fajok jelentek meg és alkottak egységet - kifejezetten a Gyarmati Szövetség ellen. Tagjaik közt szeretnék látni a Földet is, amelynek vezetoi elárulva érzik magukat, és már nem tudják, hogy kiben bízhatnak. De választaniuk kell.

Eközben a Gyarmati Szövetség muködése is veszélybe kerül. Haderejük bevetése helyett ezúttal diplomáciai cselekkel és politikai fondorlatokkal akarják a javukra fordítani ezt az ördögi játszmát, amelynek a tétje most már az egész emberiség jövoje. Bevetik tehát a B csapatot Harry Wilson hadnaggyal az élen. Azt a csapatot, amelyik talán a harctéren nem a legjobb választás, de a váratlan és kiszámíthatatlan helyzetekre mindig váratlan és kiszámíthatatlan megoldásokat találnak.

Az o küldetéseikrol szól A lázadás hangjai.
John Scalzi eloször digitálisan, epizódok formájában publikálta a kötetben szereplo történeteket 2013. januárja és áprilisa között, majd a kirobbanó sikernek köszönhetoen nem kellett sokáig várni a könyv formájú megjelenésre sem. Elképeszto epizódjaival, felejthetetlen szereploivel és emlékezetes párbeszédeivel

A lázadás hangjai a Vének háborúja-sorozat legszínesebb, legváltozatosabb darabja.
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
eredeti ár:
3 980 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Szállítás:
Azonnal