Nincs engedélyezve a javascript.
Ragyogás
Raktári kód:
227109
ISBN:
9786156507280
Gyártó kód:
34027
Megjelenés:
2024.
Oldalszám:
256
Nyelv:
magyar

Ragyogás
(E-könyv)

Kiadó:

Egy értéktelen herceg

A kai herceg, Brishen Khaskem, már régen beletörődött abba, hogy az apja után a bátyja fogja megörökölni a többszörösen biztosított trónt, és ő csupán egy lényegtelen tartalék. Amikor az emberek által lakott Gauri Királyság és a kaiok által lakott Bast-Haradis-i Királyság politikai és kereskedelmi szövetséget köt egymással, Brishennek feleségül kell vennie egy gauri nőt, hogy megpecsételjék a megállapodást. A kötelességtudó Brishen beleegyezik a házasságba, és rájön, hogy a menyasszonya épp olyan csúnya, mint amilyenre számított, és sokkal gyönyörűbb annál, mint ahogy elképzelte.

Egy jelentéktelen udvarhölgy

Ildikó, a gauri király unokahúga, már régen beletörődött abba, hogy csupán egy érdekházasság szempontjából képvisel értéket a királyi család számára. Döbbenten értesül arról, hogy nem egy külföldi nemesnek szánták, hanem a kai király kisebbik fiának, vagyis a jövendőbelije még csak nem is ember. A férje oldalán elindul az ismeretlenbe, hogy megtanulja elfogadni azt a férfit, aki a sötétségbe burkolózik, de a lelkét fényből kovácsolták.

Egy férfi és egy nő, akiket a kötelességtudat és a politikai játszmák hoztak össze egymással, rá fog ébredni arra, hogy a sors egymásnak szánta őket, függetlenül attól, hogy egy ellenséges királyság azon fáradozik, hogy elszakítsa őket egymástól.

Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
eredeti ár:
3 980 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Szállítás:
Azonnal