Nincs engedélyezve a javascript.
Expedíció
Raktári kód:
135527
ISBN:
9786155442247
Gyártó kód:
1602
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
143
Nyelv:
magyar

Expedíció
(E-könyv)

Az X Térséget a kormányzat már harminc éve környezeti katasztrófa sújtotta övezetnek álcázza, így mostanra az érintetlen és burjánzó vadonnak látszó terület csupa misztikum és rejtély az emberek szemében. A Déli Végek nevu titkos ügynökség ez ido alatt számos expedíciót küldött a hely felderítésére - szinte mindegyik tragikus véget ért.
Most indul útnak a tizenkettedik expedíció.
A kutatócsoport négy nobol áll: egy antropológusból, egy geodétából, egy pszichológusból és egy biológusból. A küldetésük felderíteni a terepet és mintákat gyujteni, feljegyezni minden tudományos megfigyelést a környezetrol és egymásról, valamint mindenek felett elkerülni az X Térség természetfeletti hatását.Az expedíció mindenre felkészülve indul útnak, és hamar megdöbbento felfedezéseket tesz - például talál egy megmagyarázhatatlan topográfiai jelenséget és olyan életformákat, amik meghaladják a megértés képességét -, de mégsem ezek, hanem a tagok egymás elol gondosan elrejtett titkai változtatnak meg mindent.

Jeff Vandermeer Déli Végek-trilógiájának az elso kötete szépirodalmi magasságokba emelkedo, sodró lendületu, mélyen elgondolkodtató sci-fi, ami az ismeretlennel való szembenézésrol szól. Mind a világban, mind magunkban legbelül.
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
eredeti ár:
1 980 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Szállítás:
Azonnal