Nincs engedélyezve a javascript.
Az időutazás napja
Raktári kód:
135917
ISBN:
9786155442483
Gyártó kód:
2408
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
250
Nyelv:
magyar
2021. november. Amikor az elso idogép muködésbe lép, kétszázmilliárd idoutazó jelenik meg a Földön. Az idoutazás napját ünneplik, az elso pillanatot, ameddig vissza lehet utazni a jövobol.
Az esemény eltörli az ismert világot: megszunik a pénz, muködésképtelenné válnak a kormányok, bárki számára hozzáférheto lesz minden jövobeli technológia, köztük az idoutazás. Tetszoleges jövobeli évbe utazhatunk, egészen az idofolyam végéig. Ennek azonban hatalmas ára van, ugyanis az ido veszélyes játékszer.
Beregi Ádám él-hal a családjáért, ám az idoutazás napján valaki a jövobol elrabolja a kisfiát és a feleségét, Enikot. Ádám a kaotikus és folyton változó idofolyamban, orült technológiák, valamint mesterséges mikrouniverzumok birodalmában próbálja megtalálni oket.
Az idogép feltalálója, Neil Jarrison különös, magának való ember. Bár 2612-ben kivégzik, mégis sokan szeretnének a nyomára bukkanni, mert olyan tudás birtokosa, amely megmentheti a világot. Vagy el is pusztíthatja. Csakhogy a feltaláló mindig egy lépéssel üldözoi elott jár, és úgy tunik, kizárólag egyvalaki érdekli: egy Rebeca nevu titokzatos no, aki minden rejtély kulcsa lehet.
A Brandon Hackett néven író Markovics Botond sodró tempójú, eredeti ötletekkel teli regénye egészen újfajta megközelítése az idoutazás témájának.
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
eredeti ár:
1 980 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Szállítás:
Azonnal