Nincs engedélyezve a javascript.
2312
Raktári kód:
135770
ISBN:
9786155442391
Gyártó kód:
2208
Megjelenés:
2014.
Oldalszám:
558
Nyelv:
magyar
A tudományos és technológiai fejlodés rendkívüli jövo elott nyitotta meg az utat. Már nem a Föld az emberiség kizárólagos otthona: új lakóhelyek létesültek a Naprendszer holdjain és bolygóin, sot még azokon is túl. 2312-ben azonban események sorozata kényszeríti az emberiséget arra, hogy szembenézzen múltjával, jelenével és jövojével.

A történet a Merkúron kezdodik, Terminátor városában, a mérnöktudomány eddig sosem látott csodájában. Swan Er Hong a nagyanyját gyászolja, Terminátor városának egyik legbefolyásosabb patrónusát. Mivel halálának váratlansága és tisztázatlan körülményei nem hagyják nyugodni, Swan útra kel a Naprendszerben, ám még csak nem is sejti, hogy ezzel nem csak saját életét, de az egész emberiségét is örökre megváltoztatja. Swan egykoron bolygókat teremtett - most azonban abba a tervbe is belepillanthat, amely az elpusztításukat célozza.

A 2312 merész és zseniális látomás az emberiség jövojérol, egyúttal magával ragadó jellemrajz azokról az emberekrol, akik a jövo történéseit alakítják - nagy jelentoségu sci-fi a mufaj egyik legtehetségesebb írójától.
Elérhető nálunk:
.ePub formátumban
eredeti ár:
2 480 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Szállítás:
Azonnal