Nincs engedélyezve a javascript.
Egyikünk meg fog halni
Raktári kód:
216178
ISBN:
9789635981779
Megjelenés:
2023.09.26.
Oldalszám:
400
Nyelv:
magyar

Egyikünk meg fog halni

Kiadó:
Fordító:

Azt mondják, hogy a barátságok bonyolultak lehetnek, de arról nem volt szó, hogy halálosak is.

Ismerd meg Buckhead – a drága autók, hatalmas házak és álságos barátságok városának – hölgyeit:

Shannon egykor Buckhead királynője volt, ám politikus férje, Bryce minden előjel nélkül faképnél hagyta őt. Amikor Shannon megtudja, hogy valójában egy sokkal fiatalabb nőre lett lecserélve, bosszút esküszik…

Crystal foglalta el Shannon helyét. Az üde, ártatlan texasi lánynak pedig fogalma sincs, hogy mi vár rá…

Olivia hosszú éveket várt arra, hogy átvehesse Shannon koronáját Buckhead nem hivatalos királynőjeként. És most végre elérkezett az ő ideje. Ám ahhoz, hogy elfoglalja az őt megillető helyet, minden köpönyegforgató, manipulatív, alattomos trükköt be kell vetnie…

Jenny a város legexkluzívabb szépségszalonjának, a Glow-nak a tulajdonosa. Ismeri a vendégei összes titkát és legsötétebb vágyait. De vajon megtartja ezeket magának?

Ki lesz elég okos ezek közül a nők közül ahhoz, hogy túlélje Buckheadet – és ki végzi holtan?

A könyvről mondták:

“A Hatalmas kis hazugságok találkozik a Feleségek luxuskivitelbennel Jeneva Rose pikáns thrillerében. Álnok viszálykodásaival, jól megírt szereplőivel – akiket imádni fogsz utálni – és a gazdagságról alkotott szellemes kommentárjával az Egyikünk meg fog halni piszkosul szórakoztató olvasmány elejétől a végéig.”
Megan Collins

“Az Egyikünk meg fog halni bepillantást enged a vagyon és a hatalom álarca mögé, amikor egy csapatnyi gazdag, unatkozó nő összegyűlik egy exkluzív szépségszalonban, és egyikük holtan végzi. Alattomos, okos és rendkívül szellemes olvasmány!”
Wendy Walker

“Jeneva Rose regénye a tehetős buckheadi nők zárt kis csoportjának történetét meséli el, akiket összeköt a hazugságok és titkok hálója. Letehetetlen, egész éjjel ébren tartó történet, amiben mindenki egyszerre gyanúsított és áldozat, és ahol egymást követik a csavarok.”
Danielle Girard

“Feszes tempójával és a tökéletes thrillerekre jellemző tulajdonságaival – botránnyal, drámával és természetesen mimózákkal – az Egyikünk meg fog halni egy amolyan ‘csak még egy fejezetet’ olvasmány, ami egész éjjel ébren tart. Ám, ha azt hiszed, hogy tudod mi fog történni, készülj: ez a regény a feje tetejére állít mindent, ráadásul olyan meghökkentő módon, hogy arra végképp nem lehet számítani.”
Jaime Lynn Hendricks

“Az Egyikünk meg fog halni a tökéletes ‘együltőhelyembenelolvasom’ könyv. Jeneva Rose ennek a műfajnak a királynője!”
Samantha M. Bailey

eredeti ár:
4 980 Ft
kiadói ár:
3 984 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Készleten
Szállítás:
2-5 munkanap