Nincs engedélyezve a javascript.
Kard által
Raktári kód:
221204
ISBN:
9789635982141
Megjelenés:
2024.05.14.
Kötésmód:
puhatáblás
Oldalszám:
448
Nyelv:
magyar

1537, Anglia. A szigetország a legnagyobb változások időszakát éli, amire az 1066–1071 közti normann hódítás óta nem volt példa. VIII. Henrik az egyház legfőbb fejének nyilvánította magát, minek hatására mindenki kegyetlen új törvényekre és manipulált perekre ébred.

Thomas Cromwell, a király miniszterelnöke különleges megbízottakat küld az ország minden pontjába, hogy vizsgálódjanak a kolostorokban és monostorokban – a cél a szerzetesrendek önmaguk által történő feloszlatása és felszámolása. Ám a sussexi partvidéken, Scarnsea monostorában Cromwell megbízottját, Robin Singletont holtan találják: valaki brutális módon levágta a fejét. A gyilkosságot ráadásul hamarosan további szentségtörő események kísérik, feláldoznak egy fekete kakast a templom oltárán, valamint eltűnik egy híres ereklye is.

Cromwell Matthew Shardlake-et, a jogászt küldi az árulás és halál légkörébe, hogy kiderítse kik állnak a sötét események mögött. C. J. Sansom ezzel a regénnyel kezdte grandiózus és világszerte népszerűvé vált történelmikrimi-sorozatát, mely azóta további hat kötetet ért meg. A Kard általt felújított kiadásban tartja a kezében az olvasó, ráadásul a Disney+ Arthur Hughes, Sean Bean és Anthony Boyle főszereplésével sorozatra adaptálta 2024-ben.

korábbi ár:
4 186 Ft
eredeti ár:
5 980 Ft
kiadói ár:
4 784 Ft
Árakkal kapcsolatos információk:

Eredeti ár: kedvezmény nélküli könyvesbolti ár

Kiadói ár: az internetes rendelésekre érvényes ár

Bevezető ár: a megjelenéshez kapcsolódó, előrendelőknek járó kedvezményes ár

Korábbi ár: az akciót megelőző 30 nap legalacsonyabb ára ezen a weboldalon

Aktuális ár: a vásárláskor fizetendő ár
Készleten
Szállítás:
2-5 munkanap